Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

3 August 2020
Vizualizari: 544
Comentează add

La finalul primei sesiuni de admitere organizată în acest an de Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava(USV), programele de studii au fost alese de peste 3.000 de studenți.

Peste 3.000 de noi studenți la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava

mihaela-buculei-suceava

Foto: wikipedia.org.

La finalul primei sesiuni de admitere organizată în acest an de Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava(USV), programele de studii au fost alese de peste 3.000 de studenți.

Numărul de candidaţi înmatriculaţi la programele de licenţă, învăţământ cu frecvenţă, studenţi români, este cu 13% mai mare faţă de cel înregistrat la admiterea din iulie 2019. USV se găseşte astfel în cel de-al cincilea an consecutiv de creştere a numărului de studenţi.

Celor 1.990 de candidaţi români înmatriculaţi la programele de licenţă şi celor 797 înmatriculaţi la masterat li se adaugă un număr de 200 candidaţi români de pretutindeni şi cetăţeni străini înscrişi la ciclul de licenţă şi 74 la programele de masterat. La mai multe programe de studiu toate locurile scoase la concurs au fost ocupate din această primă sesiune.

Printre aceste programe de licenţă se numără Poliţie locală, Drept, Balneofiziokinetoterapie şi recuperare, Asistenţă medicală generală, Educaţie fizică şi sport, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Psihologie şi Administraţie publică (ID), iar din rândul programelor de masterat Management şi administraţie europeană, Kinetoprofilaxie, recuperare şi modelare corporală, Managementul instituţiilor educaţionale şi Consiliere şcolară şi educaţie emoţională.


Etichete (ii)suceavastudenti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live