Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Iunie 2021
Vizualizari: 531
Comentează add

Purtarea măştii în interior rămâne în vigoare până la vaccinarea a 70% din populaţie. În exterior masca nu se va mai purta începând din 26 iunie.

Peste 28% din populaţia Spaniei are schema de vaccinare anti-COVID completă

radiojurnal

    Vaccinare în sala polivalentă WiZink Center din Madrid. Arhivă foto: Annamaria Damian.

Masca de protecţie nu va mai fi obligatorie în exterior, începând din 26 iunie, în Spania, unde situaţia epidemiologică este în netă ameliorare, a anunţat, ieri premierul, Pedro Sanchez.

Conform celor mai recente statistici guvernamentale, peste 28% din populaţia Spaniei a încheiat schema de vaccinare împotriva COVID-19 şi mai mult de 47% a primit cel puţin o doză.

Corespondenta RRA, Annamaria Damian a transmis mai multe detalii de la Madrid.


Annamaria Damian: Anunţul privind eliminarea măştii în exterior era aşteptat de câteva zile. Decizia va fi aprobată prin ordonanţă de guvern într-o reuniune, joia viitoare. Purtarea măştii în interior rămâne în vigoare până la vaccinarea a 70% din populaţie. Restricţiile privind limita de capacitate continuă să fie în vigoare, dar a fost prelungit orarul pentru toate activităţile de timp liber. Rata infectărilor a scăzut până la 96 de cazuri la 100.000 de locuitori.


Etichete Spaniamasca sanitarăPedro Sanchezpandemia COVID-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live