Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 23 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

27 Iunie 2019
Vizualizari: 645
Comentează add

Peste 180 de poliţişti din toată ţara sunt detaşaţi pe litoral

daniela-manuta

  Foto: Arhivă/ Poliția Română

De astăzi şi până pe 4 septembrie peste 180 de poliţişti din toată ţara sunt detaşaţi în staţiunile de pe litoralul românesc al Mării Negre pentru a-i ajuta pe colegii lor din judeţul Constanţa în sezonul estival.

Daniela Mănuţă are detalii:Reporter: Pe durata întregului sezon estival poliţiştii vor desfăşura activităţi pentru combaterea infracţionalităţii stradale, traficului şi consumului de droguri, prostituţiei şi proxenetismului. Pentru petrecerea unui sezon estival în siguranţă, poliţiştii au şi recomandări pentru cetăţeni. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan:

Georgian Drăgan: Poliţia Româna recomandă tururor ca, indiferent unde îşi petrec vacanţa, să fie prudenţi în relaţiile cu persoanele nou-cunoscute şi să nu se laude sau să nu-i spună bunurile de valoare, deoarece printre amabili şi binevoitori pot întâlni şi persoane rău intenţionate. Când merg la plajă, să ia doar sumele strict necesare pentru cumpărături sau plăţi curente, iar când parchează autoturismele să nu lase la vedere bunuri de valoare, întrucât acestea pot atrage atenţia infractorilor. Dacă vorbim de copii, să aibă grijă să nu îi lase să se joace nesupravegheaţi, mai ales în zonele aglomerate şi să le spună că au voie să plece doar cu permisiunea părinţilor sau persoanelor care îi însoţesc pe aceştia.

Poliţiştii vor derula în această perioadă mai multe campanii pentru informarea turiştilor cu privire la prevenirea furturilor din camerele de hotel, din autoturisme, de pe plajă, a dispariţiilor de minori şi a prevenirii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice.


Etichete restricţiilitoralvacantapolitisti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live