Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Constanţa

8 Aprilie 2019
Vizualizari: 332
Comentează add

Potrivit DIICOT, de sâmbătă până luni, pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 152 de kilograme de droguri.

Peste 150 de kilograme de droguri au fost găsite pe litoral

radio-romania-constanta

 

Pe litoral se desfășoară, în continuare, operațiunea de căutare a pachetelor susceptibile a conține droguri, a transmis, printr-o informare, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.
 
Potrivit DIICOT, de sâmbătă până luni, pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 152 de kilograme de droguri.
 
Activitățile au loc în cadrul unui dosar de trafic de droguri de mare risc și sunt derulate de către procurorii DIICOT – Structura Centrală, împreună cu ofițeri de poliție judiciară, polițiști de frontieră și jandarmi.
 
Autoritățile le reamintesc cetățenilor din zona litoralului românesc să nu deschidă pachete pe care le găsesc pe plajă, să anunțe cel mai apropiat polițist sau să sune la 112, dacă găsesc astfel de colete.
 
"Acestea pot conține droguri cu o concentrație foarte mare (peste 90%), ce pot pune în pericol viața!", avertizează DIICOT.

Etichete Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și TerorismDIICOTdrogurilitoral

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live