Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Agenda globală Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Claudiu Pădurean

18 Iulie 2018
Vizualizari: 1858
Comentează add

În caz de nevoie, participanţii la festival pot să îşi cumpere deja celebrele cizme galbene, care au devenit un simbol al Electric Castle.

Peste 100 de mii de persoane sunt aşteptate la Festivalul Electric Castle Peste 100 de mii de persoane sunt aşteptate la Festivalul Electric Castle - Conține video

claudiu-padurean

 Electric Castle 2017, scena principală.        Foto: electricastle.ro.

Castelul Banffy din Bonţida, judeţul Cluj, devine de miercuri, 18 iulie, gazda Festivalului Electric Castle. Peste 135.000 de persoane sunt aşteptate la eveniment, după estimările organizatorilor.

Timp de cinci zile, zeci de trupe şi de artişti români şi din întreaga lume vor concerta pe cele nouă scene ale Electric Castle. Festivalul este organizat în incinta Castelului Banffy din Bonţida, unul din cele mai frumoase edificii baroce din România.

În perioada festivalului vor fi locuri de parcare amenajate în toată comuna. De asemenea, vor exista curse speciale de autobuz, iar CFR a introdus o oprire suplimentară în Bonţida, pentru a face mai uşor accesul la festival.

Un bilet de tren costă aproximativ 1 euro. În acest an, organizatorii au introdus politica de zero toleranţă faţă de violenţă. De asemenea, ei doresc să recicleze în întregime deşeurile produse de participanţii la festival.

În caz de nevoie, participanţii la festival pot să îşi cumpere deja celebrele cizme galbene, care au devenit un simbol al Electric Castle. Sunt din nou la modă pariurile pe vremea din Bonţida. Predomină cei care au pus pariu că va ploua şi de această dată.


Etichete Castelul BanffyBonţidaFestivalul Electric CastlemuzicăploaiecizmeCFRfestival

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live