Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iunie 2018
Vizualizari: 1205
Comentează add

Cele mai multe autospeciale vor merge la posturile de poliţie rurală, a precizat Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a anunţat înnoirea flotei auto şi la Jandarmerie.

Peste 100 de maşini Dacia Logan au intrat în dotarea Poliţiei Române

radiojurnal

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, participa la receptia de catre Inspectoratul General al Politiei Romane a peste 100 de autoturisme Dacia, din totalul de aproximativ 560 de autospeciale achizitionate pentru Politia Romana si Politia de Frontiera. Foto: Agerpres.

Peste 100 de maşini Dacia Logan au intrat, astăzi, în dotarea Poliţiei Române, care a primit ultimul lot de autospeciale din totalul de 560 de unităţi cumpărate.

Sunt maşini achiziţionate din Fondul de rezervă al Guvernului, la care, până la sfârşitul anului se mai adaugă alte 1300 de autospeciale cumpărate din fondurile Ministerului de Interne.

Cele mai multe autospeciale vor merge la posturile de poliţie rurală, a precizat Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, care a anunţat înnoirea flotei auto şi la Jandarmerie.  

Carmen Dan: "Le vom folosi în activitatea de patrulare. Nu sunt maşini destinate urmăririi pe autostradă, unde avem maşini speciale. Sunt maşini care trebuie să aibă pe ele echipamentul corespunzător pentru ca poliţiştii să-şi desfăşoare misiunile în condiţii normale. Eu cred că este un pas important pe care îl facem anul acesta, reuşind să aducem aproximativ 2000 de maşini, nu numai de poliţie. În etapa următoare vom achiziţiona şi autospeciale pentru Jandarmerie, pentru că acele maşini folosite de Jandarmerie necesită o echipare specială, autobuze, microbuze, motociclete".


Etichete maşini Dacia Loganîn dotarea Poliţiei Românecarmen danjandarmeriemaipolitie ruralaflota auto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live