Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Luni, 19 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Luiza Rosetti, Tulcea

5 Aprilie 2021
Vizualizari: 120
Comentează add

Pescarii din Deltă vor putea relua capturarea scrumbiei pe data de 15 aprilie, dar în perioada 9-23 aprilie pescuitul speciei este interzis de la Ceatal Chilia până la Vadul Oii.

Pescuitul scrumbiei este interzis de astăzi în Delta Dunării

luiza-rosetti-tulcea

 Foto: Arhivă.

Pescuitul scrumbiei este interzis începând de luni, 5 aprilie, în Delta Dunării, potrivit ordinul de prohibiţie a pescuitului în România.
 
Scrumbia este o specie de peşte care migrează pe Dunăre pentru reproducere, aşa încât prohibiţia pescuitului acestei specii este pe sectoare ale Dunării. Pescarii din Deltă vor putea relua capturarea scrumbiei pe data de 15 aprilie, dar în perioada 9-23 aprilie pescuitul speciei este interzis de la Ceatal Chilia (Mila 43) până la Vadul Oii.
 
În perioada 19 aprilie-3 mai, capturarea scrumbiei va fi interzisă de la Vadul Oii până la Chiciu, iar în intervalul 29 aprilie-13 mai inclusiv pescuitul speciei va fi prohibit pe Dunăre şi braţele fluviului, de la Chiciu până la barajul Porţile de Fier II.
 
Prohibiţia generală a pescuitului în România în habitatele naturale va începe pe data de 9 aprilie şi se va încheia pe data de 8 iunie, iar în apele frontieră de stat prohibiţia se va desfăşura în perioada 24 aprilie-7 iunie.

Etichete scrumbieDelta Dunăriiprohibiție

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live