Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

16 Iunie 2016
Vizualizari: 1332
Comentează add

14 percheziții domiciliare au loc, la această oră, în mai multe locații din Caransebeş, Reşiţa şi Băile Herculane, în județul Caraș-Severin.

Percheziţii la interlopi și persoane bănuite de trafic de droguri

mario-balint

Perchezitii. Foto: Arhivă.

14 percheziții domiciliare au loc, la această oră, în mai multe locații din Caransebeş, Reşiţa şi Băile Herculane, în județul Caraș-Severin, la interlopi și persoane bănuite de trafic de droguri! Percheziţiile sînt coordonate de poliţiştii Biroului de combatere a criminalitatii organizate din Caraş-Severin cu sprijinul ofiţerilor DIICOT. Au fost puse în aplicare 9 mandate de aducere.

Polițiștii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate au descins la primele ore ale dimineții la locuințele suspecților. E vorba despre membrii unui grup infracțional organizat care activa în Reșița, Caransebeș, Băile Herculane și Lugoj.
Potrivit informaţiilor, lucrătorii BCCO Caraș-Severin au descoperit, în locațiile percheziționate din Caransebeș, cantități impresionante de droguri, sute de doze, un întreg arsenal de arme albe, dar și o mulțime de obiecte furate.
Sînt puse în executare 9 mandate de aducere, persoanele depistate urmînd a fi conduse la audieri şi dispunerea măsurilor legale.
Acţiunea vizează un dosar penal care are ca obiect un grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri și efectuarea de operațiuni cu substanțe cu efect psihoactiv.
Gruparea infracțională acționa pe nivel de celule, neevidențiindu-se un lider al întregii grupări. Membrii grupării din Lugoj s-ar fi ocupat de aprovizionarea cu droguri, iar ceilalți, din Caraș-Severin, aveau rol de preluare a drogurilor de la cei din Lugoj, aprovizionare din alte surse și distribuire.
La acţiune participă poliţişti din cadrul structurii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Timişoara, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, de Ordine Publică, luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, precum şi jandarmi.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și Departamentului de Informații și Protecție Internă.


Etichete Percheziţiiinterlopipersoane bănuite de trafic de droguriCaransebeşReşiţaBăile Herculane

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live