Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Mănuţă

14 Mai 2015
Vizualizari: 1961
Comentează add

Polițiștii efectuează percheziții la 16 persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro prin evaziune fiscală, în domeniul IT și al consultanței.

Percheziții la casa de avocatură Boștină din București

daniela-manuta

Foto: Arhivă.

Polițiștii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliției Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti efectuează la aceasta ora 18 percheziţii domiciliare în Capitala și în județele Ilfov şi Ialomiţa,la 16 persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de euro prin evaziune fiscală, în domeniul IT și al consultanței.

Potrivit unui comunicat al Politiei Romane,cei în cauză sunt bănuiți că s-ar fi sustras de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale prin evidenţierea, în actele contabile sau în alte documente legale, a cheltuielilor care nu au la bază operaţiuni reale ori evidenţierea altor operaţiuni fictive.

Potrivit unor surse judiciare,una dintre societățile comerciale vizata de perchezitii este casă de avocatură Bostina din București.

Politistii vor pune în executare 16 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite.

Acțiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române.


Etichete PerchezitiievazionistipolitieITcriminalitate economicacasa de avocatura Bostina

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live