Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Aprilie 2019
Vizualizari: 371
Comentează add

Lideri ai partidelor politice s-au aflat ieri în teritoriu, pentru a se întâlni cu susţinătorii.

Pelerinaje electorale ale politicienilor

radiojurnal

Liviu Dragnea, presedintele PSD, participa la Conferinta Organizatiei Judetene a PSD Iasi, 20 aprilie 2019. Foto: Agerpres.

Liderii mai multor partide politice s-au aflat ieri în teritoriu, pentru a se întâlni cu susţinătorii.

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă au fost la Iaşi, unde a fost aleasă noua conducere a organizaţiei judeţene.

Cu acest prilej, liderul PSD, a anunţat că Guvernul va acorda subvenţii pentru încălzirea serelor pe timpul iernii, astfel încât producătorii români de legume să acopere consumul de pe piaţa internă.

Discursurile ţinute în sala Teatrului "Luceafărul" din Iaşi au fost urmărite de afară, pe un ecran gigant, atât de susţinători, cât şi de către protestatari, care au huiduit şi au scandat lozinci împotriva lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Printre contestatari s-au aflat şi membrii organizaţiilor civice care cer construirea de autostrăzi în zona Moldovei.

Liviu Dragnea a explicat de ce nu s-a făcut, până acum, nimic în acest sens.

Liviu Dragnea: În sfârşit, cei de la Mediu au cedat şi au fost de acord să se scoată la finanţare, ca instituţie, şi podul, podul peste Prut. Doar pentru asta întârziem. De luni de zile se tot întârzia, pentru că acolo unde trebuia să fie piciorul de pod au stabilit ei că este un loc de liniştire a peştilor. Adică, să nu credeţi că în instituţiile respective, în ministere, în campanii toţi oamenii vor să pună umărul să se întâmple. Bani avem, dorinţă avem, putinţă avem şi avem două blocaje. Unul, cel generat de aceşti funcţionari - /pe/ care încet, încet Răzvan, se pare că reușesc să-i urnească; şi al doilea blocaj, de la companiile străine care lucrează.

Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal au fost, în schimb, la Alexandria, unde a avut loc un miting în cadrul căruia au fost prezentaţi candidaţii formaţiunii la alegerile europarlamentare de luna viitoare. 

Ludovic Orban, preşedinte PNL: În fiecare zi, de acum până în 26 mai, trebuie să fim la casa fiecărui român, în toate localităţile. Trebuie să vorbim cu oamenii, să le spunem adevărul, să le spunem că au cu adevărat şansa de a trăi bine, de a avea demnitate, prosperitate, de a fi respectaţi de instituţii publice.


Etichete pelerinaj electoralpoliticieni

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live