Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Iulian Olescu

28 August 2018
Vizualizari: 679
Comentează add

Doar trei din cele patru stadioane care trebuie finalizate până la începutul CE de Fotbal din 2020 vor fi cel mai probabil terminate la timp.

Paul Stănescu: Nu cred că stadionul Dinamo va fi gata pentru CE 2020

iulian-olescu

Foto: www.facebook.com/MinisterulDezvoltarii.

Doar trei din cele patru stadioane care trebuie finalizate până la începutul Campionatului European de Fotbal din 2020 vor fi cel mai probabil terminate la timp - a anunţat vicepremierul Paul Stănescu.

El a precizat că, în ceea ce priveşte stadionul Dinamo, şansele sunt destul de mici:  

Paul Stănescu: "Foarte siguri suntem de Steaua. Arcul de Triumf, la fel, nu-i o problemă. Sigur, rămâne Rapid, suntem în evaluarea ofertelor. Am convingerea, dacă vreţi, că şi Rapid va fi gata până în 2020. Problema este la Dinamo. Din punct de vedere juridic, au fost lucruri de lămurit şi ne-a întârziat foarte, foarte mult şi suntem la faza studiului de prefezabilitate. Urmează studiul de fezabilitate, după acea, sigur, urmează să intre în procedura de proiectare şi execuţie. Nu cred că Dinamo va fi gata totuşi până la începerea campionatului. Sigur, avem rezerve. Aşa cum ştiţi, este stadionul de la Ploieşti, este stadionul de la Giurgiu. Avem rezervă pentru antrenamentul celor opt echipe care vor fi în ţara noastră".  

Vicepremierul Paul Stănescu a mai spus că unele probleme există şi în cazul stadionului Giuleşti, dar se vor găsi soluţii pentru asigurarea fondurilor suplimentare necesare.


Etichete trei din cele patru stadioanefinalizateCE de Fotbal din 2020bucurestiromaniapaul stanescudinamosteauaarcul de triumfploiestigiurgiustadionul giulesti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live