Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Moţatu

21 Iunie 2017
Vizualizari: 1579
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că are mai multe variante pentru funcţia de premier dar că va merge cu un singur nume la consultările de luni de la Palatul Cotroceni.

"Patru variante" pentru funcţia de premier

sorin-motatu

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Foto: Arhivă

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului, că prin votarea moţiunii de cenzură, România a reintrat în normalitate şi în rigorile constituţionale, iar PSD a ieşit întărit.

Liviu Dragnea a mai spus că are patru variante pentru funcţia de premier şi că va merge cu un singur nume la consultările de luni de la Palatul Cotroceni.

El s-a declarat convins ca preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de prim-ministru a PSD şi ALDE. Numele viitorului premier va fi stabilit la şedinţa conducerii PSD, care va avea loc duminică.

Moţiunea de cenzură împotriva premierului Sorin Grindeanu a fost adoptată astăzi în plenul Parlamentului. Preşedintele Klaus Iohannis va convoca pentru luni consultări cu partidele parlamentare în vederea formării noului Guvern.


Etichete liviu dragneacriza guvernamentalapsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live