Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 10 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

26 Februarie 2020
Vizualizari: 411
Comentează add

Patru jurnalişti Radio România Actualităţi, bursieri JTI

radio-romania-actualitati

Foto arhivă

Printre câştigătorii ediţiei 2019 – 2020 ai Burselor JTI pentru jurnalişti, 10 ziarişti aleşi să efectueze o vizită de lucru de o săptămână la instituţii europene, la diverse organisme sau organizaţii din Bruxelles şi la sediul NATO, sunt şi colegii noştri Ana Maria Cîrstea, Bogdan Isopescu, Alexandru Lancuzov şi Andreea Marin, toţi patru jurnalişti la Radio România Actualităţi. Alături de el, au mai câştigat burse JTI jurnalişti de la Antena 3, King News - Focşani, Agerpres, România TV şi Adevărul.

Cei doi ziarişti români care vor beneficia de stagiul extins de documentare şi training la Bruxelles sunt Andreea Marin – Radio România Actualităţi şi Gina Vacariu – Antena 3.

Bursele JTI pentru Jurnalişti se află la a XXI-a ediţie, fiind organizate de JTI România, clubeconomic.ro, Ad Media Consult, cu sprijinul foştilor bursieri. Programul a fost lansat în anul 2000, ca o continuare a stagiilor iniţiate în anii ‘90 de National Forum Foundation / Freedom House, cu sprijinul Guvernului SUA.

Obiectivul programului de-a lungul acestor ani a fost dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor jurnaliştilor, prin expunerea la realităţile democraţiilor dezvoltate şi cunoaşterea unor medii culturale diverse.


Etichete jurnalişti Radio România Actualităţibursieri JTI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live