Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Septembrie 2018
Vizualizari: 458
Comentează add

Patronatele, federaţiile şi sindicatele din transporturi anunţă ample acţiuni de protest, săptămâna viitoare, cu întreruperea activităţii în toată ţara.

Patronatele, federaţiile şi sindicatele din transporturi anunţă proteste

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Patronatele, federaţiile şi sindicatele din transporturi anunţă ample acţiuni de protest, săptămâna viitoare, cu întreruperea activităţii în toată ţara, şi cer demisia ministrului Lucian Şova, din cauza unui proiect legislativ iniţiat de ministerul de resort.

Transportatorii consideră inoportună orice modificare legislativă care vizează activitatea de transport, întrucât aceasta ar duce, în opinia lor, la o destabilizare a întregului domeniu şi ar afecta transportul de persoane, atât interjudeţean, cât şi judeţean.

Ei îi reproşează ministrului Lucian Şova că ignoră dialogul social şi nu ţine cont de solicitările patronatelor şi sindicatelor.

Mai mult, transportatorii consideră că actualul ministru este autorul unei modificări legislative din 2015 care ar fi legalizat pirateria din transportul rutier de persoane, se arată într-un comunicat semnat de federaţia COTAR.


Etichete Patronatefederaţiisindicatetransporturiacţiuni de protestdemisieministrul transporturilorlucian sovacotar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live