Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 09 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Februarie 2018
Vizualizari: 2240
Comentează add

În judeţul Suceava se schiază în condiţii bune, iar în Poiana Braşov stratul de zăpadă măsoară între 50 şi 100 de centimetri şi se schiază pe toate pârtiile.

Pârtiile de schi din toată ţara sunt pline

radiojurnal

Foto: Arhiva/ Adrian Marchis.

Pârtiile de schi din toată ţara sunt pline, în aceste zile, de părinţi şi copii.

În judeţul Suceava se schiază în condiţii bune, iar în Poiana Braşov stratul de zăpadă măsoară între 50 şi 100 de centimetri şi se schiază pe toate pârtiile.

Şi în judeţul Hunedoara, în staţiunile montane vor avea loc concursuri şi tabere de schi.

Salvamontiştii îi sfătuiesc pe turişti să urmărească cu atenţie indicaţiile şi să respecte regulile pentru a putea practica sporturile de iarnă în siguranţă.


Reporter: Kristin Bucur - Un număr mare de turişti sunt aşteptaţi în acest weekend pe pârtiile din Poiana Braşov, dar şi pe marea majoritate a pârtiilor din ţară, având în vedere că elevii au intrat în vacanţă pentru o săptămână.

Salvamontiştii le recomandă celor care practică sporturile de iarnă să nu se aventureze şi să aleagă nivelul de dificultate al pârtiilor în funcţie de pregătirea fizică şi tehnică.

De asemenea, ei îi sfătuiesc pe schiori să poarte căşti de protecţie şi să apeleze întotdeauna la un instructor autorizat.

Salvamontiştii mai atrag atenţia că este interzisă staţionarea pe mijlocul pârtiei sau în zonele cu vizibilitate redusă.

Vă reamintim că în Poiana Braşov, pârtiile se închid cu o jumătate de oră după ce se închid instalaţiile de transport pe cablu


Etichete partii de schisuceavapoiana brasovhunedoarasalvamontisti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live