Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 05 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2016
Vizualizari: 585
Comentează add

Parteneriatul strategic româno-american va creşte în intensitate, asigură republicana Jackie Walorski.

Parteneriatul strategic româno-american "va creşte în intensitate"

radiojurnal

Ambasadorul român în Statele Unite, George Maior (stânga) și republicana Jackie Walorski, membră în Comitetul pentru Forţe Armate din Camera Reprezentanţilor. Foto: Ambasada României în SUA.

Parteneriatul strategic româno-american va creşte în intensitate şi se va axa şi în timpul viitoarei administraţii de la Casa Albă pe punctele de interes comun - a dat asigurări republicana Jackie Walorski, membră în Comitetul pentru Forţe Armate din Camera Reprezentanţilor, la o întâlnire cu ambasadorul român în Statele Unite, George Maior.

Cele două oficialităţi au discutat despre colaborarea în domeniul militar. Ambasadorul român a subliniat angajamentul ferm al ţării noastre de a creşte anul viitor bugetul apărării la 2 procente din Produsul Intern Brut.

El a reafirmat că România va participa în continuare la misiunile din teatrele de operaţiuni internaţionale. Membra Camerei Reprezentanţilor a precizat, la rândul său, că Statele Unite vor consolida şi în perioada următoare relaţia transatlantică şi flancul estic al Alianţei Nord-Atlantice.


Etichete Parteneriatul strategic româno-americanintensitateJackie Walorski

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live