Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 27 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

17 Decembrie 2013
Vizualizari: 1166
Comentează add

Voluntarii vor distribui două mii de plicuri cu mici cadouri. Plicurile conţin iconiţa de Crăciun cu semnătura Papei, cartele telefonice şi bilete de o zi pentru liniile de metrou.

Papa Francisc împarte cadouri de Crăciun săracilor

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Papa Francisc. Foto: Arhivă Reuters

Pentru Sărbătorile de Crăciun, din partea Papei Francisc vor fi distribuite săracilor din Roma două mii de plicuri cu mici cadouri.

Plicurile conţin iconiţa de Crăciun cu semnătura Papei Francisc, diferite cartele telefonice şi bilete de o zi pentru mijloacele de transport in comun.

Micile cadouri vor fi distribuite, zilele acestea, de voluntari săracilor care apelează in general la serviciile oferite de organizaţiile Caritas: mâncare calda si cazare peste noapte.

Plicurile sunt marcate deja cu timbrul Poştei Vaticanului astfel că pot fi folosite, adăugând adresa destinatarului, pentru a trimite rudelor şi prietenilor un salut sau urările de Sfintele Sărbători.

În plic se află, printre altele, iconiţa de Crăciun cu semnătura Papei Francisc, diferite cartele telefonice şi bilete de o zi pentru liniile de metrou.

Direcţiunea companiei de transport în comun din capitala italiana (ATAC) a oferit patru mii de bilete de o zi pentru metrou, în timp ce Poşta Vaticanului a oferit timbrele, iar tipografia - plicurile.

Duminică, Papa Francisc a primit la rândul său un cadou: un pulover verde şi un tort cu 77 de lumânări, inainte de ziua sa.

Cadourile au venit din partea familiei si a voluntarilor din cadrul Vaticanului.
 


Etichete cadouriCrăciunPapa Franciscsăracivoluntariplictimbrebileteinconiţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live