Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 20 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihai Bădescu

27 Ianuarie 2022
Vizualizari: 259
Comentează add

Programul de susținere a populației pentru achiziționarea de panouri fotovoltaice ar putea fi lansat anul acesta, în luna aprilie.

Panourile fotovoltaice, o soluție pentru facturi mai mici la curent

mihai-badescu

   Foto: http://www.worldbank.org/en/news.

Panourile fotovoltaice sunt o soluție viabilă pentru facturi mai mici la energia electrică.

În Mehedinți, puținii beneficiari ai programului lansat prin Agenția Fondului de Mediu în anii trecuți spun că sistemul este eficient pentru gospodăriile individuale.

Reprezentanții Ministerului Mediului anunțau zilele trecute că vor să aloce sume considerabile pentru acest proiect în următorii ani. 

Programul de susținere a populației pentru achiziționarea de panouri fotovoltaice ar putea fi lansat anul acesta, în luna aprilie. Bani există și se ia în calcul și suplimentarea fondurilor.
 
De altfel, după cum spunea zilele trecute chiar ministrul mediului, până în anul 2024 se are în vedere alocarea unei sume de un miliard de euro pentru acest program.
 
Soluția panourilor fotovoltaice este luată în calcul ca o alternativă rapidă pentru reducerea facturilor la energie electrică, în contextul majorărilor de preț din ultimele luni.
 
În Mehedinți, chiar dacă numărul beneficiarilor este redus, cei care şi-au instalat aceste sisteme de producere a energiei spun că sunt atât de eficiente, încât nu au mai plătit facturi la energie electrică sau au achitat sume reduse.

Etichete panouri fotovoltaicefacturi curent(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live