Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 19 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 August 2020
Vizualizari: 203
Comentează add

Un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice a generat astăzi o întrerupere în alimentarea cu curent a staţiilor care alimentează zona de vest şi cea centrală

Pană de curent majoră în Bucureşti

radiojurnal

   Foto. Arhivă.

Un incident apărut în sistemul de transport al energiei electrice a generat astăzi o întrerupere în alimentarea cu curent a staţiilor care alimentează zona de vest şi cea centrală a Bucureştiului şi zone limitrofe din judeţele Ilfov şi Giurgiu.

Reprezentanţii E-Distribuţie Muntenia transmit că în prezent a fost reluată alimentarea cu electricitate pentru cea mai mare parte a consumatorilor.

Şi Apa Nova anunţă că mai multe staţii de pompare şi repompare din Sectorul 6 au rămas astăzi fără energie electrică din cauza căderii de tensiune.

Conform companiei, în jurul orei 13:15, furnizorul de electricitate a reluat serviciul de distribuţie a energiei, iar sistemul de pompare şi distribuţie a fost repornit.

Apa Nova avertizează că există posibilitatea ca pentru o scurtă perioadă de timp, apa să-şi piardă din limpezime, în special în zone din Sectorul 6.


Etichete (ii)intreruperecurentbucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live