Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Miercuri, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Autor

Ramona Alexandrescu

9 Octombrie 2017
Vizualizari: 3423
Comentează add

Relațiile pe care le avem cu Primaria sectorului 1 le vom dezvolta in viitorul apropiat prin proiecte comune a spus primarul orașului Cernauti Oleksey Kaspruk.

Orașul Cernăuți a celebrat 609 ani de atestare documentară Orașul Cernăuți a celebrat 609 ani de atestare documentară - Conține audio

ramona-alexandrescu

Primarul sectorului 1 si primarul orasului Cernauti. Foto: Ramona Alexandrescu

Orașul Cernauti a celebrat 609 ani de atestare documentara.

Relațiile pe care le avem cu Primaria sectorului 1 le vom  dezvolta in viitorul apropiat prin proiecte comune a spus primarul orașului Cernauti Oleksey Kaspruk.

AUDIO: primarul orașului Cernauti Oleksey Kaspruk.

El a mai adăugat ca au avut loc consultări cu delegația României  in ceea ce privește domeniile educației medicina și economic.


Numărul total al instituțiilor de învățământ din regiune, cu predare în limba română, este de 63 (față de 69 în anul 2010), iar cel al școlilor mixte este de 19, în care învață 10685 de elevi, înscriși în 686 de clase. În totalul instituțiilor de învățământ preșcolar există 2 licee și 2 gimnazii românești.


Timp de 3 zile o delegație a Primăriei sectorului 1 condusă de primarul Daniel Tudorache, împreuna cu oficiali ai Ambasadei României in Ucraina, ai Consulatului  Roman la Cernauti și reprezentanții ministerului Romanilor de Pretutindeni s au întâlnit cu omologii din Cernauti, Ucraina.


Etichete cernautiucrainalegea educatiei ucrainaminoritatiromaniaOleksey Kaspruk

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live