Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Septembrie 2021
Vizualizari: 255
Comentează add

14 oraşe din întreaga ţară au o rată de incidenţă de peste 6 cazuri la mia de locuitori.

Oraşe cu incidenţă de peste 6 cazuri la mia de locuitori

radiojurnal

14 oraşe din întreaga ţară au o rată de incidenţă de peste 6 cazuri la mia de locuitori - printre acestea Capitala, Clujul şi Timişoara.

Cursurile şcolare ar putea continua în format fizic şi după depăşirea acestui nivel şi ar urma să fie suspendate doar în funcţie de numărul de cazuri de Covid din fiecare unitate.

Grupul de suport tehnico-ştiinţific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României a hotărât ieri acest lucru, însă o decizie finală este aşteptată până mâine - a declarat ministrul educaţiei, Sorin Cîmpeanu.


Sorin Cîmpeanu: Am deplină disponibilitate de a semna alături de ministrul sănătăţii modificarea ordinului comun, pe baza unei hotărâri CNSU, care să aibă valoare de hotărâre de guvern, care să abiliteze ministrul educaţiei şi ministrul sănătăţii să modifice scenariul de funcţionare în aşa fel încât până vineri el să poată fi anunţat.


Realizator: În ultima săptămână au fost confirmaţi cu COVID aproape 8.500 de elevi şi preşcolari şi circa 2.700 de angajaţi din învăţământ. Bilanţul anunţat, ieri, de autorităţi precizează că 20 de minori sunt la Terapie Intensivă şi 290 internaţi în spitale.


Etichete viruspiaţăpieţemăştimască(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live