Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Buculei, Suceava

20 Octombrie 2010
Vizualizari: 1828
Comentează add

Inspectorii serviciului de transport public local, al Primăriei Suceava şi poliţiştii de la "Circulaţie" au iniţiat campania de controale împotriva taximetriştilor care renunţă la însemne pentru a face evaziune fiscală .

Operaţiunea "Lampa"

mihaela-buculei-suceava

Inspectorii serviciului specializat, transport public local, al Primăriei Suceava şi poliţiştii de la "Circulaţie” au iniţiat campania de controale "Lampa”.

Iniţiatorul campaniei, Lucian Harşovschi a anunţat că verificările sunt întreprinse după ce s-a constatat că unii dintre conducătorii auto de la firmele de taximetrie iau comenzi de la dispecerate, iar la plecarea din staţie dau jos de pe maşină lampa cu inscripţia "taxi”.

În acest fel transportatorii se pot sustrage controalelor şi nu eliberează nici bonuri fiscale pasagerilor.

Recent, controlorii au suspendat autorizaţia de taximetrie şi au aplicat o amendă de 1000 de lei unui taximetrist surprins că nu a eliberat pasagerului bonul reprezentând contravaloarea călătoriei.

Este cel de-al doilea şofer sancţionat conform legislaţiei proaspăt modificate, la expirarea autorizării, care se acordă pe o durată de 5 ani, conducătorii auto în cauză nemaiputând participa la niciuna din sesiunile de atribuire.

Taximetristul prins transportând persoane pe durata suspendării autorizaţiei riscă amendă de 25.000-50.000 de lei şi ridicarea plăcuţelor de înmatriculare ale autoturismului pentru 6 luni.


Etichete SuceavataxicirculaţietaximetrieŞtiri Nord-Est

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live