Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LUMINA CREDINTEI Luni, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Gabriel Klimowicz

14 Iulie 2017
Vizualizari: 1353
Comentează add

Dan Voiculescu execută o pedeapsă de 10 ani de închisoare şi urmează să afle pe 18 iulie dacă va fi eliberat condiţionat

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost internat la Spitalul Universitar

gabriel-klimowicz

Dan Voiculescu

Omul de afaceri Dan Voiculescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. Surse medicale au precizat că pacientul are o ocluzie intestinală şi că va trebui să fie operat.

Dan Voiculescu execută la Penitenciarul Rahova o pedeapsă de 10 ani închisoare primită în dosarul privatizării fostului Institut de Cercetări Alimentare. Pe 18 iulie el urmează să afle dacă va fi eliberat condiţionat.

Magistraţii Judecătoriei sector 5 au decis la 8 iunie că omul de afaceri poate fi liberat condiţionat. Decizia a fost contestată de procurorii DNA, iar judecărorii Tribunalului Bucureşti au amânat pentru 18 iulie decizia definitivă în acest caz.

Dan Voiculescu execută din 8 august 2014 o pedeapsă de zece ani de închisoare primită în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. În dosarul „ICA” au mai fost condamnaţi fostul director al institutului, Gheorghe Mencinicopschi, la opt ani de închisoare, fostul director al ADS Corneliu Popa, tot la opt ani de închisoare şi fostul ministru al Comunicaţiilor Sorin Pantiş la şapte ani de închisoare.

Gheorghe Mencinicopschi a fost eliberat condiţionat în 26 septembrie, după ce a executat doi ani din pedeapsă.


Etichete Dan VoiculescuSpitalul de Urgenţă din Bucureştiinternare de urgenţă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live