Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Joi, 15 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ionuţ Dragu

17 August 2012
Vizualizari: 1595
Comentează add

Fanii regelui Rock'n' Roll-ului au adus un omagiu acestuia în faţa reşedinţei din Memphis. Priscilla Presley şi Lisa Mary au participat pentru prima oară la ceremonie.

Omagiu la 35 de ani de la moartea lui Elvis

ionut-dragu

Foto: Arhivă Reuters.

Mii de fani ai lui Elvis Presley s-au adunat, joi, la reşedinţa cântăreţului din oraşul Memphis, potrivit corespondentului Radio România, Ani Sandu.
 
Fanii l-au omagiat pe Elvis, la împlinirea a 35 de ani de la moartea sa.
 
Ei au aprins lumânări în faţa casei în care cântăreţul a decedat în urma unui atac de cord.
 
Fanii Regelui Rock'n' Roll-ului s-au strâns la Graceland, reşedinţa lui Elvis din Memphis.
 
Ei au avut parte şi de o surpriză. Fosta soţie a lui Elvis, Priscilla Presley, şi fiica lor, Lisa Mary, s-au adresat mulţimii.
 
A fost prima oară când cele două au apărut împreună la reuniunea anuală dedicată lui Elvis.
 
Agenţia Associated Press scrie că în afară de a aprinde lumânări, fanii au desenat pe asfalt figura lui Elvis şi au depus coroane de flori în formă de inimă.
 
N-au lipsit nici imitatorii cântăreţului şi miniconcerte pe muzica lui Elvis.
 
Manifestările au fost organizate în cadrul aşa-numitei "Săptămâna lui Elvis" şi se vor încheia sâmbătă cu o petrecere în care fanii îşi vor lua în mod simbolic rămas bun de la cântăreţ.
 
Elvis omagiat şi la Bucureşti
 
Regele rock'n roll-ului, Elvis Presley, va fi omagiat şi la Bucureşti într-un spectacol intitulat "Memorial Elvis", care va avea loc în amfiteatrul Centrului Cultural "Mihai Eminescu" din Parcul Naţional.
 
Evenimentul, ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, va începe de la ora 19,30 şi va fi susţinut de formaţia "The Teachers Orchestra", alături de care vor urca pe scenă mai mulţi invitaţi, printre care Daniel Iordăchioaie şi Cristian Roman.
 
Printre piesele care vor fi ascultate în spectacol se numără "Suspicious Minds", "Are You Lonsome Tonight", "All Shook Up", "That's All Right", dar şi piese mai puţin cunoscute de publicul larg cum ar fi "For The Good Times", "I've Lost You".
 
Organizatorii îşi doresc ca prin acest eveniment "să readucă în memoria oamenilor pe cel care a fost şi continuă să fie de neegalat, Elvis Presley".
 
Spectatorii care vor venii la acest eveniment se vor bucura de proiecţii, concert live şi multe alte surprize pentru fanii şi admiratorii din România ai regelui rock'n'roll-ului.

Etichete Elvis PresleyPriscilla PresleyLisa MaryceremonieomagiuMemphisRomânia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live