Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TEATRU NAŢIONAL RADIOFONIC Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

20 Mai 2016

Și în această vară Radio România Actualități vă trimite pe litoralul românesc

O vacanţă de 7 zile pentru familia ta pe litoralul românesc

radio-romania-actualitati

  Foto: hoteldelta.ro

Radio România Actualități și S.C. Delta Aurora S.A. vă invită, în perioada 23 mai – 8 iulie 2016, la unconcurs cu premii. Se vor acorda șapte premii care constau în sejururi (6 nopţi cazare cu mic dejun) pentru câte o familie formată din patru persoane (doi copii cu vârsta până la 12 ani), la hotelul Delta din Jupiter sau hotelul California din Cap Aurora. Câștigătorii vor putea beneficia de premiu în perioada 1 iunie – 15 septembrie 2016.

Ascultă emisiunea „OBIECTIV, ROMÂNIA” de luni până joi, transmite în primele 10 minute de la difuzarea reportajului de la ora 16:35, prin sms la numărul 0748.88.77.66 sau la adresa de e-mail obiectiv@radioromania.ro concluzia reportajului și poți intra în finala de vineri.

Vineri, în jurul orei 17:15, va avea loc finala care va consta în adresarea unor întrebări de cultură generală celor patru concurenți desemnați în etapele de preselecție din săptămâna respectivă. Concurentul care răspunde corect, în maxim 5 secunde, la toate întrebările puse, câștigă sejurul.

Vă așteptăm!

 
REGULAMENT

Etichete Concursuri Romania Actualitati,

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live