Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: VATRA LUMINOASĂ Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Marchiş, Maramureş

6 Iulie 2020
Vizualizari: 283
Comentează add

Se va putea oferi un preț pe masca chirurgicală de tip IIR, cu rezistență ridicată la stropire, sub 60 de bani pe bucată la o achiziție de 10 milioane de măști.

O firmă din Târgu Lăpuș va produce 30 de milioane de măști de protecție

adrian-marchis-maramures

      Foto: Grupul de Comunicare Strategică.

O companie din orașul maramureșean Târgu Lăpuș va produce în scurt timp 30 de milioane de măști de protecție pe lună. Acolo va fi instalată o nouă linie tehnologică ce va permite acest lucru.
 
Firma face deja echipamente de protecție sanitară încă de acum patru luni, însă la capacitate mai mică. Noile măşti vor costa 60 de bani pe bucată. 
 
La Târgu Lăpuş continuă investițiile începute în urmă cu aproape patru luni pentru producerea echipamentelor de protecție medicală, de la granule, material neţesut până la mască, halat, combinezon, capelină și botoși.
 
În această lună se va pune în funcțiune o altă linie de producție a materialului filtrant, compania lăpușană dispunând astfel de absolut toate materialele necesare producerii echipamentelor de protecție și garantează producerea de 30 de milioane de măști chirurgicale pe lună, măști sigure, testate și avizate de specialiștii Ministerului Apărării Naționale.
 
La capacitatea de producție existentă se va putea oferi un preț pe masca chirurgicală de tip IIR, cu rezistență ridicată la stropire, sub 60 de bani pe bucată la o achiziție de 10 milioane de măști.

 

Etichete mascăTârgu Lăpuș

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live