Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 13 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

29 Iunie 2019
Vizualizari: 555
Comentează add

O caravană pentru încurajarea donării de sânge, la Constanţa

sorin-cealera-constanta

  Arhivă foto.

O caravană pentru încurajarea donării de sânge se va afla, la sfârşitul acestei săptămâni, la Constanţa, iar cei care fac acest gest vor beneficia de un bilet gratuit pentru prima zi a festivalului Neversea, ce se va desfăşura în perioada 4-7 iulie la ţărmul Mării Negre.
 
Donatorii sunt chemaţi astăzi şi mâine, între orele 8:00 şi 14:00, în Piaţa Ovidiu, unde vor fi amplasate centre mobile. Transmite corespondentul RRA Sorin Cealera.
 
Reporter: Cea de-a cincea ediție a campaniei de donare de sânge Blood Network se încheie în acest an la Constanța, după un periplu început pe 11 mai la Cluj-Napoca și continuată în Târgu Mureș, Iași, Timișoara, Oradea, Sibiu, București și Brașov.
 
Cei care donează sânge la caravana mobilă din Piața Ovidiu între orele 8:00 și 14:00 vor primi un bilet gratuit pentru prima zi la Neversea sau Untold.
 
Acțiunea din acest weekend beneficiază de sprijinul Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, care a continuat în ultimele luni campania de conștientizare a populației în privința necesității de a dona sânge.
 
Solicitările spitalelor sunt în creștere, iar numărul donatorilor se menține în această perioadă la un nivel insuficient comparativ cu cererile. În plus, sezonul estival la început, iar în săptămânile care urmează numărul internărilor va crește semnificativ.
 
Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța face un apel către locuitorii județului să doneze sânge indiferent de grupa sanguină și la sediul din Strada Nicolae Iorga numărul 85, de luni până vineri, între orele 7:30 și 13:00. De asemenea, există un program special în ultima sâmbătă din lună, între orele 9:00 și 13:00.

Etichete donare de sangeConstantaNeverseaUntold

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live