Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PET CLUB Duminică, 12 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

27 Mai 2020
Vizualizari: 512
Comentează add

Dacă până acum acest fel de eveniment nu era printre preferințele sighetenilor, acum, în contextul pandemiei, acesta devine din ce în ce mai agreat.

Nunta în aer liber, "cea mai bună opțiune în 2020"

radio-romania-cluj

Foto: Arhivă.

Nunți în aer liber sau de ce nu în grădina casei! Este un concept propus de o agenție de organizare a evenimentelor din municipiul Sighetu Marmației.

Dacă până acum acest fel de eveniment nu era printre preferințele sighetenilor, acum, în contextul pandemiei, acesta devine din ce în ce mai agreat.

Era oarecum ieșit din tipar, având în vedere că maramureșenii sunt oameni petrecăreți și iubesc întâlnirile cu mule persoane.

Multe dintre nunțile din acest an au fost reprogramate, dar pentru mirii care doresc să aibă totuși o ceremonie restrânsă, ideea de nuntă în aer liber devine cea mai bună opțiune, spun organizatorii de evenimente. ”Am propus și am organizat și în trecut astfel de evenimente, dar având în vedere situația în care ne aflăm am revenit la această idee. În aer liber se pot organiza ceremonii civile, botezuri, petreceri private, chiar și nunți cu un număr restrâns de persoane.

La început oamenii au fost destul de reticenți, dar acum am observat o deschidere mult mai mare și din partea lor, posibil forțați și de situație. Desigur că există avanjate și dezavantaje.

După cum evoluează lucrurile și în funcție de restricțiile impuse vizavi de organizarea evenimentelor, ținând cont că urmează un sezon cald, credem că este una dintre cele mai bune soluții pentru tinerii care nu doresc să își amâne nunta și își doresc un eveniment elegant și relaxant în mijlocul naturii și ieșit ușor din tipar. Ca și dezavantaj ar putea fi vremea. Am mai organizat astfel de evenimente și în trecut.

Ne amintim de prima nuntă pe care am organizat-o în aer liber, acum doi ani, nunta cunoscutului chef Nicolae Tand. Aceea a fost o nuntă în adevăratul sens al cuvântului, adică în grădina casei pe care o are în comuna maramureșeană Rozavlea. Inclusiv mesele invitaților au fost sub cerul liber, aceștia simțindu-se relaxați chiar și printre picurii de ploaie.” spune Adrian Tivadar, organizator de evenimente.

(RS)


Etichete nuntaaer libercoronavirussighetul marmatiei(RS)pandemie

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live