Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

16 Noiembrie 2016
Vizualizari: 1595
Comentează add

Nunta e a fiicei fiicei magnatului financiar Janardhana Reddy, fost ministru în cabinetul premierului Narendra Modi, şi criticii o consideră o "etalare obscenă a bogăţiei".

Nuntă de 5 zile şi 75 de milioane de dolari în India

rador

  Magnatul Janardhana Reddy (stânga), iar lângă el fiica sa Brahmani.     

Una dintre cele mai extravagante şi controversate nunţi din lume este celebrată în statul Karnataka din sudul Indiei. Se estimează că nunta care va dura cinci zile a fiicei magnatului financiar Janardhana Reddy, fost ministru în cabinetul premierului Narendra Modi, va costa aproximativ cinci miliarde de rupii (74 milioane de dolari).

Pregătirile la Palatul Bangalore, locul desfăşurării evenimentului, au început acum câteva luni şi opt regizori de la Bollywood au fost chemaţi pentru a crea scene care să semene cu templuri hinduse antice, unde vor avea loc ceremoniile.

Invitaţiile, placate cu aur, au costat 10 milioane de rupii, costumul tradiţional al miresei (sari) 170 de milioane de rupii, iar bijuteriile ei 900 de milioane de rupii, informează BBC.

Trei mii de persoane sunt angajate pentru a înlătura scandalagii şi 300 de poliţişti au fost desfăşuraţi împreună cu câini dresaţi special şi echipe specializate în dezamorsarea bombelor.

În prezent, Janardhana Reddy a fost eliberat pe cauţiune şi a fost acuzat de corupţie asociată cu un scandal minier, acuzaţie pe care a respins-o.

Nunta are loc în timp ce milioane de indieni depun eforturi serioase pentru a avea bani lichizi, după ce guvernul de la New Delhi a declarat vechile bancnote de 500 şi 1.000 de rupii nevalabile, săptămâna trecută.

Numeroşi critici au descris nunta din Karnataka ca fiind o "etalare obscenă a bogăţiei".


Etichete Janardhana ReddynuntăopulenţăaurmuzicăNarendra ModiKarnatakaBollywoodsariNew Delhi

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live