Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Mai 2016
Vizualizari: 1118
Comentează add

Orădenii mai au la dispoziţie doar două zile pentru a vizita Târgul de carte Gaudeamus Oradea, organizat de Radio România.

Numeroase lansări de carte la Gaudeamus Oradea

radiojurnal

 

Orădenii mai au la dispoziţie doar două zile pentru a vizita Târgul de carte Gaudeamus Oradea, organizat de Radio România.

Ca şi până acum, în programul de astăzi sunt numeroase lansări de carte, după cum spune colega noastră de la Radio Cluj, Oana Cristea Grigorescu. 

Ziua de sâmbătă, 21 mai, este o zi importantă pentru Târgul de Carte Gaudeamus Oradea, nu doar pentru că este week-end şi toată lumea aşteaptă o creştere a vizitatorilor în târg, ci şi pentru numeroasele lansări, care încep de la ora 12:30 şi se ţin lanţ până seara la închiderea ediţiei, la 19:30, cu Tombola Gaudeamus.

Tombola Gaudeamus, de altfel, a premiat în fiecare seară până acum cumpărătorii din Târgul de Carte Gaudeamus Oradea şi, nu în ultimul rând, la ora 12:00, premiem olimpicii României, elevii de nota zece.

Este o întâmplare fericită că anul acesta Târgul de Carte Gaudeamus se suprapune peste "Noaptea muzeelor", care în seara asta, de la ora 19:00 până târziu la ora 1:00, deschide porţile muzeelor orădene tuturor celor dornici să le viziteze gratuit.

Muzeul Memorial "Iosif Vulcan" este partener important la Târgului Gaudeamus, mai ales că anul acesta târgul, pentru prima oară are o temă asociată, aceea a debutului lui Mihai Eminescu în revista "Familia " acum 150 de ani.


Etichete târg de CarteGaudeamus OradeaȘtiri OradeaRadio Românialansări de carteTombola Gaudeamus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live