Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

29 Octombrie 2020
Vizualizari: 439
Comentează add

Numărul angajaților activi din România, conform datelor oficiale, este mai mare cu 7.000 în această lună față de septembrie, anunță ministrul muncii.

Numărul angajaților activi este mai mare cu 7.000 față de septembrie

florin-lepadatu

Foto: Arhivă/Agerpres.

Numărul angajaților activi din România, conform datelor oficiale, este mai mare cu 7.000 în această lună față de septembrie, anunță ministrul muncii, citată de RRA.

Într-o postare pe internet, Violeta Alexandru mai scrie că prea puțini dintre cei care au de oferit locuri de muncă și dintre cei care sunt în căutarea lor folosesc serviciile Agenției Naționale de Ocupare - ANOFM.

Practic, statul nu asigură în acest moment platforma în care cererea și oferta să se întâlnească pe piața muncii, mai arată responsabilul de la muncă.

Ea consideră că ANOFM trebuie regândită, deoarece în acest moment nu este un jucător important pe piața de recrutare, iar în cea de formare instituția apare decuplată de evoluțiile din piață.

În prezent, pe platforma ANOFM, sunt puțin peste 20.000 de anunțuri ale angajatorilor care nu reprezintă toată oferta de locuri de muncă din țară, mai spune ministrul Violeta Alexandru. 


Etichete angajatiactiviseptembrie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live