Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

27 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1420
Comentează add

În luna ianuarie Vasile Cîtea a fost ales în funcția de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în urma Adunării Extraordinare de alegeri a forului national.

Noul președinte al Federației de Box în vizită la Radio România Actualități Noul președinte al Federației de Box în vizită la Radio România Actualități - Conține audio

bogdan-predescu

Vasile Cîtea (stânga) împreună cu realizatorul radio Adrian Fetecău. Foto: Bogdan Predescu.

În luna ianuarie Vasile Cîtea a fost ales în funcția de preşedinte al Federaţiei Române de Box, în urma Adunării Extraordinare de alegeri a forului national.

Cîtea a obținut 88 de voturi, faţă de 38 ale contracandidatului său, Mihai Lauruc.

Vă reamintim că fostul campion mondial Leonard Doroftei a demisionat în data de 13 noiembrie, din funcția de președinte al Federației Române de Box, după trei ani de la alegerea sa.  

AUDIO: În emisiunea Contraconometru de la Radio România Actualități, Adrian Fetecău l-a avut invitat pe noul preşedinte al Federaţiei Române de Box, domnul Vasile Cîtea.

Vasile Cîtea este un fost boxer și arbitru international în prezent, fiind totodată și vicepreședinte al Federației în mandatul lui Leonard Doroftei. Federația Română de Box se confruntă cu mari probleme financiare: atât conturile cât și finanțările din partea Ministerului Tineretului și Sportului fiind blocate din cauza datoriilor acumulate în ultimi ani.

 

Etichete vasile cîteaboxfederația română de boxcontracronometruexclusiv radiobox la contracronometruFRB

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live