Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mira Gomboş

26 Ianuarie 2018
Vizualizari: 896
Comentează add

Propunerile pentru cele funcţiile de vicepremier sunt: Paul Stănescu, Graţiela Gavrilescu, Viorel Ştefan şi Ana Birchall.

Noul guvern al Românei va avea patru vicepremieri

mira-gombos

 Ana Birchall, propusă vicepremier       Foto: Arhivă.

Noua echipă guvernamentală condusă de Viorica Dăncilă va avea 27 de miniştri, dintre care16 sunt nume noi faţă de cabinetul Tudose, şi patru vicepremieri, cu unul mai mult decât vechea formulă.

Premierul desemnat a explicat de ce a fost nevoie de adăugarea unui al patrulea post de vice-premier responsabil cu implementarea parteneriatelor strategice: "Am înfiinţat un post de vicepremier, pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, în special Parteneriatul Strategic cu Statele Unite ale Americii".

Printre numele noi care se regăsesc în cabinetul Viorica Dăncilă se numără Eugen Teodorovici la Finanţe, fost ministru în echipa condusă de Victor Ponta, Sorin Pintea la Sănătate, provenită din organizaţia PSD Baia-Mare, Lucian Şova la Transporturi, din organizaţia PSD Bacău, Valentin Popa la Educaţie - organizaţia PSD Suceava şi actorul George Ivaşcu la Ministerul Culturii.

Etichete Viorica DăncilăEugen TeodoroviciFinanţeVictor PontaSorin PinteaValentin PopaGeorge Ivaşcu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live