Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ISTORICA Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

21 Iulie 2020
Vizualizari: 386
Comentează add

Noua Lege a carantinei şi izolării intră de azi în vigoare

radiojurnal

   Foto: MApN.

Noua Lege a carantinei şi izolării persoanelor infectate sau purtatoare ale unui agent înalt patogen intră în vigoare de marți, 21 iulie.

Executivul se va reuni la ora 9  pentru a introduce prevederile acesteia în HG prin care a fost prelungită starea de alertă. Şedinţa Cabinetului Orban va fi precedată de o întâlnire a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, în care se vor face propunerile de modificări.

Premierul Ludovic Orban a subliniat că, imediat după intrarea în vigoare a noii legi, vor fi luate toate măsurile pentru a se lupta eficient împotriva epidemiei de COVID-19. El a făcut, din nou, apel la populaţie să respecte regulile de protecţie.

"Nu ne dorim să impunem nicio o nouă restricţie suplimentară, nu ne dorim să mai luăm măsuri care să aibă efect negativ asupra economiei. Transmitem acelaşi mesaj către oameni: "Respectaţi regulile, respectaţi măsurile de protecţie sanitară, care sunt simple şi care au cel mai mare efect în stăvilirea epidemiei", a declarat premierul Ludovic Orban.


Etichete carantinălegeizolareMarcel CiolacuRobert CazanciucLudovic Orban

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live