Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Tudose

12 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1107
Comentează add

Patru regiuni din sud-estul Germaniei au declanşat planul de catastrofă, din cauza ninsorilor care au căzut fără întrerupere, timp de câteva zile.

Nou val de ninsori aşteptat în weekend în Europa

adriana-tudose

 

În Europa, ninsorile abundente s-au oprit pentru moment, însă meteorologii avertizează că un nou val este aşteptat în weekend.

Patru regiuni din sud-estul Germaniei au declanşat planul de catastrofă, din cauza ninsorilor care au căzut fără întrerupere, timp de câteva zile.

La operaţiunile de deszăpezire participă şi forţe ale armatei federale, alături de pompieri şi agenţiile de protecţie civilă.

Tot în sudul şi în estul Bavariei, trasnsportul feroviar regional a fost sistat, iar pe Aeroportul din München, multe zboruri au fost anulate.

De asemenea, autorităţile au închis multe şcoli din Bavaria, decizie care se ia de regulă atunci când nu mai poate fi garantată deplasarea în siguranţă a elevilor, a transmis corespondentul RRA, Vlad Drăghicescu.

Probleme mari sunt şi în Austria, unde locuitorii din Innsbruck, capitala landului Tirol, au fost sfătuiţi, ieri, să rămână în case şi să ţină ferestrele închise, pentru a nu fi afectaţi de o eventuală avalanşă. Iar, în Elveţia, mai mulţi turişti au fost coborâţi ieri din Alpi, după ce o avalanşă a produs haos în sala de mese a hotelului în care erau cazaţi.

Pe de altă parte, în Ungaria, autorităţile au emis o atenţionare Cod Galben de viscol pentru nord-estul ţării şi o alta, cu Cod Roşu de ger, care impune măsuri suplimentare pentru protejarea persoanelor fără adăpost, a transmis corespondentul RRA la Budapesta, Emil Groza. 


Etichete codurininsorieuropa

Articole cu teme similare:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 ratb-prelungeste-programul-in-noaptea-de-inviere

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live