Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Mai 2017
Vizualizari: 874
Comentează add

Proprietarii vor fi despăgubiţi indiferent de service-ul unde îşi vor repara maşina şi pot beneficia şi de decontarea directă între asiguratori.

Nou proiect de lege pentru asigurările RCA

radiojurnal

  Foto: Arhivă.

ASF va fixa un tarif de referinţă pentru poliţele RCA la care se vor raporta toţi asiguratorii. Potrivit proiectului de lege adoptat marţi, 16 mai, de Camera Deputaţilor, proprietarii vor fi despăgubiţi indiferent de service-ul unde îşi vor repara maşina şi pot beneficia şi de decontarea directă între asiguratori.

Preşedintele ASF, Cornel Constantinescu, susţine că noile reglementări nu vor duce la scumpirea RCA.  

"În fapt, un dosar se deschide oricum, indiferent că dosarul de daune este deschis de asiguratorul persoanei vinovate sau asiguratorul persoanei păgubite. În cele din urmă, dacă putem gândi un plus de servicii, el nu ar trebui să existe decât în ceea ce priveşte plata efectuată de asiguratorul persoanei păgubite către client", este de p[rere pre;edintele ASF, Cornel Constantinescu.

Preşedintele Biroului Asiguratorilor Auto, Mădălin Roşu, consideră în schimb că s-au creat breşe care vor duce la costuri mărite pentru clienţi. Proiectul de lege va fi trimis spre promulgare şefului statului.


Etichete Cornel ConstantinescuASFRCAMădălin Roşu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live