Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Sâmbătă, 21 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Annamaria Damian

23 Decembrie 2010
Vizualizari: 2085
Comentează add

Victoria Ayala, o vrăjitoare din localitatea madrilenă Alcorcon, susţine că înainte de tradţionala loterie din 22 decembrie, a făcut "ritualuri magice" pentru a atrage norocul pentru biletul cu numarul 79.250.

Norocul la loterie, "atras" de o vrăjitoare

annamaria-damian

Victoria Ayala, o vrăjitoare (medium) din localitatea madrilenă Alcorcon, în vârstă de 29 de ani, susţine că înainte de tradţionala loterie din 22 decembrie, a făcut, timp de mai multe zile, “ritualuri magice” pentru a atrage norocul la magazinul de unde mulţi locuitori ai oraşului au cumpărat biletul cu numarul 79.250.

 

Victoria Ayala a declarat că ea a adus marele premiu în Alcorcon, în valoare de 3 milioane de euro, într-un cartier unde trăiesc multe persoane de vârsta a treia.

 

Ziarul El Mundo relatează că patronii magazinului au instalat, în zilele anterioare, un altar cu diverse obiecte, între care câteva icoane ale Fecioarei şi ale unor sfinţi, dar si obiecte păgâne, cum sunt un schelet în miniatură, cărţi de tarot sau un trandafir din deşertul Ierihonului.

 

Din acest “altar” nu au lipsit lumânările, pe care cumpărătorii le puteau aprinde după ce cumpărau biletele de loterie, la indicaţiile patronilor, cu gândul ca premiul cel mare sa ajungă aici.

 

El Mundo mai scrie că Victoria Ayala a mai “ajutat”, în anii trecuţi, un alt magazin de loterie din Barcelona să câştige marele premiu, însă nu a dorit să facă public numele acestuia.

 

Loteria de Crăciun din Spania, tradiţională de  peste 180 de ani, a dus marele premiu la Alicante, Barcelona, Cáceres, Guipúzcoa, Madrid, Murcia, Palencia, Tenerife şi Zaragoza, însă premii mai mici au ajuns în fiecare provincie a Spaniei.


Etichete vrăjitoareEl gordoVictoria Ayalabiletloterie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live