Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Octombrie 2020
Vizualizari: 221
Comentează add

Şi în Bucureşti s-ar putea decide, mâine, închiderea restaurantelor şi interzicerea organizării de evenimente în spaţii închise.

Noi restricții luate pe plan local de Comitetele Jud.pt Situaţii de Urgenţă

radiojurnal

  Foto: MApN

La nivel local, au avut loc astăzi, în mai multe judeţe, şedinţe ale Comitetelor pentru Situaţii de Urgenţă şi s-au luat deja decizii privind introducerea de noi restricţii.


Redactorul Georgiana Grosso a realizat o sinteză pe acest subiect. 

Georgiana Grosso: La Iaşi se închid mâine spaţiile interioare ale restaurantelor şi cafenelelor, de asemenea sălile de spectacol şi cele de jocuri de noroc din cauza incidenţei crescute a cazurilor de infecţie cu noul coronavirus. Pelerinajul de Sfânta Parascheva va avea loc, dar, în noile condiţii, s-ar putea ca cei din afara localităţii să nu poată fi prezenţi. Oricum, autorităţile locale au făcut un apel să nu se mai organizeze transportul cu autocare, ca în alţi ani. În Botoşani şi în Galaţi, în afară de restricţionarea activităţilor în interior, s-a impus purtarea măştilor în jurul unităţilor de învăţământ, măsură pe care o propune şi DSP Bucureşti printre recomandările pe care le face Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, ce se va întruni mâine în Capitală. Şi în Bucureşti s-ar putea decide, mâine, închiderea restaurantelor şi interzicerea organizării de evenimente în spaţii închise. 


Etichete IașiBotoșaniGalațiBucureștirestricțiicovid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live