Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 16 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Februarie 2019
Vizualizari: 615
Comentează add

Noi propuneri pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării Regionale vor fi făcute marţi, în cadrul Comitetului Executiv al PSD.

Noi propuneri pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării Regionale

florin-lepadatu

 

Noi propuneri pentru ministerele Transporturilor şi Dezvoltării Regionale vor fi făcute marţi, în cadrul Comitetului Executiv al PSD, propuneri ce vor fi discutate şi la nivelul Coaliţiei de guvernare, a anunţat premierul Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că nominalizările pentru cele două portofolii vor fi discutate şi cu preşedintele Klaus Iohannis, înainte ca acestea să fie trimise oficial la Palatul Cotroceni.

Viorica Dăncilă: "Am retras propunerea doar pentru Mircea Drăghici, pentru doamna Olguţa Vasilescu a venit refuzul din partea preşedintelui.

Avem două portofolii fără miniştrii titulari şi am considerat că este foarte important să venim cu propuneri noi, pentru că nu mai putem aştepta încă un răspuns şi în ceea ce îl priveşte pe domnul Mircea Drăghici, pentru că depăşim perioada de interimat.

Pe 20 se vor împlini cele 45 de zile, deci trebuie să găsim o soluţie.

Este important să avem miniştri titulari, să avem Guvernul României complet pentru a ne putea desfăşura activitatea şi aici în ţară, dar şi la nivel european, unde deţinem preşedinţia rotativă."

În ceea ce priveşte refuzul şefului statului de a-l revoca din funcţie pe procurorul general, Augustin Lazăr, premierul Viorica Dăncilă a spus că va avea o discuţie cu ministrul justiţiei, Tudorel Toader, despre posibilitatea sesizării în această privinţă a Curţii Constituţionale, informează Rador.


Etichete Guvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live