Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Laura Stoican, Olt

2 August 2019
Vizualizari: 504
Comentează add

Anchetatorii care se ocupă de cazul Caracal au ridicat noi probe biologice din casa şi curtea principalului suspect, Gheorghe Dincă. A fost recuperat şi telefonul Alexandrei.

Noi indicii în cazul celor două fete dispărute la Caracal

laura-stoican-olt

Foto: Agerpres/EPA.

Anchetatorii care se ocupă de cazul Caracal au ridicat noi probe biologice din casa şi curtea principalului suspect, Gheorghe Dincă. În plus, a fost recuperat şi telefonul Alexandrei Măceşanu şi cartela sim.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a precizat cu puţin timp în urmă. 

Mihaela Porime: În urma percheziţiei domiciliare şi a activităţilor desfăşurate, au fost identificate fragmente osoase, ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic. De asemenea, în domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice, care de asemenea vor fi supuse testelor de laborator. De asemenea, astăzi s-a mai efectuat o conducere în teren cu inculpatul, care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, telefon care a fost de altfel şi găsit.


Reporter: Percheziţiile la casa lui Gheorghe Dincă vor continua şi în zilele următoare, a precizat reprezentanta DIICOT, citată de corespondenta noastră Laura Stoican.


Etichete cazul de la caracalcaracalcrimepolitiefete disparutegheorghe dincaanchetatorisuspectalexandraluizadiicottelefoncartela sim

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live