Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Martie 2021
Vizualizari: 237
Comentează add

Continuă să apară noi detalii despre modul în care a fost gestionată de poliție luarea de ostatici de luni de la Onești.

Noi detalii privind dubla crimă de la Onești

florin-lepadatu

  Foto: Arhivă.

Continuă să apară noi detalii despre modul în care a fost gestionată de poliție luarea de ostatici de luni de la Onești.
 
Ministrul de Interne a confirmat astăzi că pe corpul unuia dintre cei doi ostatici, care au fost uciși prin înjunghiere de către un bărbat, există urme de la gloanțele de cauciuc trase de polițiștii care au intervenit.
 
Lucian Bode: Pe corpul uneia dintre victime erau urme de la muniție neletală. Este posibil să fi fost împușcată în momentul intervenției trupelor speciale. Avem o anchetă penală în curs, s-au tras două cartușe, fiecare cartuș are în compoziție 15 bile de cauciuc. Din anchetă va rezulta exact poziția de tragere, unde era criminalul, unde era victima.
 
Realizator: Iar ministrul de interne i-a destituit pe șeful Poliției județului Bacău și pe agentul acestuia, dar și pe șeful poliției Onești și adjunctului său, în urma dublei crime comise în acest oraș.
 
Mai mult, a fost deschis un dosar penal pentru neglijență în serviciu, referitor la modul în care au intervenit polițiștii în acest caz, potrivit RADOR.
 

Etichete Oneșticrima

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live