Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: IN ZORI Duminică, 14 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 August 2021
Vizualizari: 496
Comentează add

În weekend funcționează centre pe faleza Cazinoului din Constanța, în portul turistic Mangalia și la Techirghiol, la Festivalul Sarailiei.

Noi centre de vaccinare cu Pfizer și Johnson&Johnson deschise pe litoral

radiojurnal

   Foto: facebook.com/ROVaccinare

Autoritățile doresc să impulsioneze campania de vaccinare în zonele aglomerate cum este litoralul. În acest weekend , în județul Constanța, s-au deschis centre noi, după cum a informat Sorin Cealera, corespondentul RRA.

Sorin Cealera: Pe faleza Cazinoului din Constanța până duminică este deschis un centru de vaccinare în intervalul orar, 16.oo - 22.oo. În portul turistic Mangalia care va găzdui în acest weekend concerte de muzică prilejuite de zilele orașului, va fi deschis un centru de vaccinare între orele 18.oo - 22.oo. Și la Techirghiol unde se desfășoară Festivalul Sarailiei, direcția pentru sănătate publică și administrația locală au amenajat un centru deschis până duminică, între orele 16.oo și 20.oo. Un centru drive-thru amenajat în parcarea celui mai mare centru comercial din municipiul Constanța va funcționa până în data de 6 septembrie, între orele 12.oo - 20.oo. În toate cazurile vaccinarea se face cu vaccinurile Pfizer BioNTech și Johnson&Johnson. 


Etichete campania de vaccinarelitoralpandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live