Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Simona Uţă, Ploieşti

24 Septembrie 2015
Vizualizari: 1149
Comentează add

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu, a fost adus în urma cu puţin timp la sediul DNA Ploieşti unde va fi audiat in dosarul de corupţie legat de Apa Nova Bucureşti.

Noi audieri în cazul Apa Nova

simona-uta-ploiesti

 Omul de afaceri Ovidiu Semenescu la DNA Ploiești. Foto: Simona Uță 

Omul de afaceri Ovidiu Semenescu, a fost adus în urma cu puţin timp la sediul DNA Ploieşti unde va fi audiat in dosarul de corupţie legat de Apa Nova Bucureşti.
 
Procurorii DNA au efectuat in cursul zilei de astazi mai multe perchezitii domiciliare si la sediul firmei acestuia, de unde au fost ridicate mai multe documente.
 
In sediul DNA Ploiesti se afla pentru audieri, in acelasi dosar, Costin Berevoianu, fost consilier personal al primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu si director in cadrul Apa Nova cat si fostul trezorier PNL Vlad Mousescu . 
 
Cei trei sunt audiati pentru trafic si cumparare de influenta .
 
Surse judiciare au delcarat ca exista suspiciuni conform carora , din cauza traficului de influenta si a actelor de coruptie pretul practicat de societate Apa Nova in Bucuresti si Ploiesti este cel mai mare din tara. 

Etichete perchezițiiApa NovaPrimăria CapitaleiPrimăria sectorului 1DNAfost director "Apa Nova Bucureşti"Costin Berevoianufostul trezorier al PNLVlad MoisescuOmul de afaceri Ovidiu Semenescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live