Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal, Liga I, etapa a 10-a: FCSB – Academica Clinceni Sâmbătă, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Cealera, Constanța

12 Iunie 2021
Vizualizari: 330
Comentează add

Maratoane de imunizare se desfăşoară în paralel cu vaccinarea în centrele deschise în instituţii de cultură, pentru că încep manifestările reunite sub genericul "Noaptea muzeelor".

Noaptea Muzeelor și un nou maraton de vaccinare la Constanța

sorin-cealera-constanta

Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Foto: https://noapteamuzeelor.org/

Mai multe acţiuni menite să stimuleze interesul populaţiei pentru vaccinare au loc şi în acest sfârşit de săptămână.

Maratoane de imunizare se desfăşoară în paralel cu vaccinarea în centrele deschise în instituţii de cultură, pentru că astăzi încep manifestările reunite sub genericul "Noaptea muzeelor".

Astfel de acţiuni au loc şi la Constanţa, de unde transmite corespondentul RRA, Sorin Cealera:


Reporter: La Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, unde se află Delfinariul, orice persoană, constănțean sau turist, poate merge să se imunizeze atât cu vaccinul Pfizer-BioNTech, cât și cu vaccinul Johnson & Johnson, în intervalul orar 10:00-19:00. Acțiunea se va repeta duminică, între aceleași ore.

Echipe medicale coordonate de Centrul de vaccinare de la pavilionul expozițional se vor afla astăzi și în alte două locații reprezentative pentru orașul Constanța: în fața acvariului, pe faleza de la Cazino, dar și în Piața Ovidiu, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie; persoanele care vor prezenta un document de identitate valabil se vor putea vaccina între orele 16:00 și 23:00.

În același interval orar, Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța invită publicul larg să viziteze expoziția sa de bază.

Personalul muzeului și colaboratorii de la Asociația Culturală Tomis și Asociația Historia Renascita, costumați în daci și romani, vor ghida pașii vizitatorilor, care au accesul gratuit. Vizitarea se va face în conformitate cu normele sanitare în vigoare, iar din două în două ore vor fi făcute pauze de igienizare de câte 30 de minute.


Etichete maraton vaccinareconstantanoaptea muzeelordelfinariupiata ovidiu(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live