Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EDITIE SPECIALĂ. ROMANIA VOTEAZĂ. ALEGERI LOCALE 2020 Duminică, 27 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

5 Iunie 2019
Vizualizari: 394
Comentează add

Nivelul Dunării este în creştere, iar peste o săptămână ar putea atinge cota de atenţie.

Nivelul Dunării este în creştere

radu-dobritoiu

Nivelul Dunării este în creştere, iar peste o săptămână ar putea atinge cota de atenţie pe sectorul brăilean, potrivit informaţiilor furnizate de conducerea Sistemului de Gospodărire a Apelor (SGA).

Cota la mira Brăila este, miercuri, de 528 de centimetri, cu 13 centimetri mai mare decât în ziua precedentă, iar debitul este de 10.080 metri cubi pe secundă, tendinţa fiind de creştere şi de a atinge cota de atenţie, fixată la 560 de centimetri.

Sectoarele de dig Călmăţui-Gropeni-Chiscani, Brăila-Dunăre-Siret, Vărsătura şi Noianu-Chiscani, de pe terasa judeţului, precum şi sectoarele Bălaia, Măicanu şi Băndoiu din Insula Mare a Brăilei se află în faza întâi de apărare, cu apa ajunsă până la piciorul taluzului, informează Agerpres.

În faza a doua de apărare, cu apa aflată la un metru pe taluz, se află sectoarele de dig Filipoiu, Lunguleţu şi Gemenele din Insula Mare a Brăilei.


Etichete nivelul Dunariicote inundatii Dunare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live