Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 28 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adrian Cristea

4 Decembrie 2012
Vizualizari: 2224
Comentează add

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori şi viscol, valabilă în toată ţara începând din dimineaţa zilei de 5 decembrie.

Ninsori în toată ţara în următoarele două zile Ninsori în toată ţara în următoarele două zile - Conține audio

adrian-cristea

Foto: Arhivă AP.

Iarna îşi intră încet, încet în drepturi, iar vremea se înrăutăţeşte de miercuri în cea mai mare parte a ţării, anunţă ANM.

Sunt anunţate ninsori şi intensificări ale vântului, iar meteorologii aşteaptă depuneri de zăpadă în mai multe zone din ţară.

Mâine va ninge în mai toată ţara, spun meteorologii care aşteaptă depuneri de zăpadă în special în regiunile din nord, centru şi sud-vest.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Moldova, Muntenia şi Dobrogea vor fi ploi care se vor transforma mâine noapte în lapoviţă şi ninsoare.

Audio: Meteorologul de serviciu din cadrul ANM, Dinu Mărăşoiu, subliniază însă că fenomenele meteorologice nu vor depăşi limitele normale ale perioadei.

Chiar dacă temperaturile rămân normale pentru această perioadă a anului, autorităţile au înregistrat deja prima victimă a şocului hipotermic, transmite corespondetul Radio România la Botoşani, Gina Poenaru.

În plus, din cauza vântului puternic care a avariat ieri reţelele electrice, 20 de localităţi din Constanţa şi Tulcea continuă să nu aibă curent.

Mona Constantinescu transmite că mai multe echipaje sunt mobilizate pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie.


Etichete ninsorivântmeteovremeaANM

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live