Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2017
Vizualizari: 709
Comentează add

Furtuna de pe Marea Neagră a blocat şi navigaţia maritimă pe canalul Sulina, în momentul de faţă fiind blocate în cotul Tulcei, la Mila 36, un număr de cinci cargouri cu mărfuri.

Navigaţia maritimă pe canalul Sulina, blocată de furtună

radiojurnal

Arhivă Foto: Irinel Călin.

Până sâmbătă la prânz, centrul şi sudul ţării sunt afectate de un val de ger.

Este cod galben de temperaturi foarte scăzute în special noaptea, unde temperaturile minime se vor încadra între -22 şi -14 grade.

Astăzi în Muntenia şi în Dobrogea vântul are intensificări, care pot produce din nou probleme pe drumurile acoperite cu zăpadă.

La această oră nu este niciun drum închis, dar pe unele căi navigabile, inclusiv pe Dunăre, nu se poate circula în continuare din cauza sloiurilor de gheaţă.

A fost închisă şi Bara Sulina din cauza vântului puternic.

Reporter: Irinel Călin - Furtuna de pe Marea Neagră a blocat şi navigaţia maritimă pe canalul Sulina, în momentul de faţă fiind blocate în cotul Tulcei, la Mila 36, un număr de cinci cargouri cu mărfuri.

Acestea îşi vor relua traseul în aval pe canalul Sulina cel mai probabil în prima parte a zilei de mâine, când Administraţia fluvială a Dunării de Jos Galaţi ar putea redeschde Bara şi Canalul Sulina navigaţiei maritime.

Tot mâine şi tot în prima parte a zilei este programată şi plecarea navei de pasageri Moldova din portul Tulcea, cu destinaţia Sulina, pe navă fiind încărcate încă de astăzi peste 30 de tine de alimente şi alte bunuri de strictă necesitate pentru oamenii izolaţi ai Deltei Dunării.


Etichete Navigaţia maritimă pe canalul Sulinablocată de furtunăgermila 36delta dunarii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live