Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România Vineri, 15 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

4 Decembrie 2020
Vizualizari: 186
Comentează add

NATO poate oferi sprijin în etapa de distribuire a vaccinurilor anti COVID-19, a declarat secretarul adjunct al Alianţei, Mircea Geoană.

NATO poate oferi sprijin în etapa de distribuire a vaccinurilor

florin-lepadatu

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Foto: Agerpres.

NATO poate să se implice și în faza de distribuire a vaccinurilor anti COVID-19, a anunțat vineri secretarul general adjunct al Alianței, Mircea Geoană, la un briefing pentru presa română.

Mircea Geoană a spus că, așa cum NATO a ajutat în toate fazele pandemiei de COVID-19, la fel Alianța e pregătită și poate oferi sprijin și în etapa de distribuire, dacă statele membre vor solicita acest lucru.

Mircea Geoană: "Estimarea mea şi ceea ce auzim, inclusiv în România, în SUA, în alte țări, este că, și în faza de distribuție a vaccinurilor care sunt pe cale să fie produse, va exista un rol pentru militarii din statele NATO.

NATO, ca întotdeauna este pregătit să fie util şi să ajutăm, atunci şi în condițiile în care statele membre ne solicită acest lucru.

Fără niciun fel de îndoială militarii noștri, statele NATO din România, în particular, vor avea din nou multă muncă de făcut ce va arăta cât de relevanţi sunt în tot ce înseamnă ecosistemul de bună guvernare, de derulare de proiecte complexe și de asigurare a accesului.", notează Rador.


Etichete geoană

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live