Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 August 2020
Vizualizari: 438
Comentează add

Mulţi pensionari au renunţat la biletele de tratament

radiojurnal

 Foto: radiocraiova.ro.

Teama de infectare cu noul coronavirus i-a făcut pe mulți pensionari să renunțe la biletele de tratament eliberate de Casa Națională de Pensii.
 
Este și cazul județului Mureș, unde numărul cererilor depuse este la jumătate față de anul trecut. Mai mult, unii pensionari care își luaseră bilete au renunțat să mai meargă în stațiuni în ultima clipă, spune directorul Casei Județene de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe.
 
Eugenia Neagoe: Numărul total al cererilor depuse este de 3.800, practic suntem la jumătatea numărului de cereri de anul trecut și pe fiecare serie, de când am reluat activitatea, am avut bilete returnate Casei Naționale și după ce le-am dat bilete, până să plece, oamenii s-au răzgândit. Se uită la televizor, văd că e în creștere numărul infectaţilor, copiii se sperie, nu-i mai lasă.
 
Realizator: Directorul Casei Județene de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe, a mai menționat că și în acest an cea mai solicitată baza de tratament este cea de la Sovata, care şi-a redus însă la un sfert capacitatea de primire din cauza pandemiei, transmite Radio România Târgu Mureș.
 
(PH)

Etichete bilete de tratamentpensionaricoronavirus(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live