Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MARI CONCERTE (Continuare) Luni, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Bolan

30 Iulie 2020
Vizualizari: 2138
Comentează add

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu, a declarat că o mare parte dintre jucătorii care au fost bolnavi de COVID s-au reîntors la antrenamente.

Mulțescu: Azi am avut 18 jucători la antrenament, 4-5 încă nu se simt bine

ciprian-bolan

  FOTO: instagram.com/dinamobucurestiofficial

„E bine că ne ocupăm din nou de fotbal. Avem mulţi tineri printre noi, sunt foarte ambiţioşi, probabil o să apelăm la ei pentru că încă mai avem 4-5 jucători care nu sunt vindecaţi, jucători de bază, ca Montini, Fabbrini, Popescu, Sin. Ne-am orientat pe tinerii noştri furioşi care vor să se bată, să demonstreze că merită să devină jucători de valoare. Am făcut un antrenament după atâta timp, jucătorii sunt dornici să facă antrenament, să facă ceva cu mingea, să joace. Am stat 14 zile în carantină, foarte mult, dar nu i-am văzut pe jucători afectaţi foarte tare, prăbuşiţi, au suportat efortul, acum să vedem şi zilele următoare. Au venit cu plăcere după atâta timp şi au încercat să dea mai mult decât ar trebui, să vedem dacă au acumulat oboseală. Au arătat totuşi prospeţime şi dorinţă de a juca din nou fotbal. Suntem în cantonament şi rămânem pe toată durata campionatului. Trebuie să luăm toate măsurile să ajungem la ora jocurilor în cea mai bună formă sportivă. Nu suntem gata să jucăm la două zile, să vedem cu reuşim să ne îmbunătăţim situaţia şi forma de la zi la zi. Astăzi am avut 18 jucători la antrenament, mai avem 4-5 jucători care nu se simt bine. Au o stare de disconfort, ca să nu zic altfel. Aşteptăm din zi în zi să revină la antrenament”, a declarat Mulțescu pentru Digi Sport.

Mattia Montini, Diego Fabbrini, Andrei Sin și Mihai Popescu sunt în continuare în carantină, cu simptome de COVID-19.

Dinamo nu a mai jucat din data de 12 iulie. 21 de cazuri de COVID-19 au fost confirmate de Dinamo patru zile mai târziu, dintre care 18 jucători. „Câinii roșii” mai au de disputat șapte partide.


Etichete fotballiga 1play outdinamo

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live